Tidsbegrenset Tilbud -50%
på alt i butikken vår

Retningslinjer for personvern

Effektiv dato: Juni 26, 2019

ATRYOS DMCC ("oss", "vi", eller "våre") driver https://www.idbrikkehund.no nettsiden (heretter kalt "tjenesten").

Denne siden informerer deg om retningslinjene våre for innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du bruker tjenesten vår og valgene du har knyttet til disse dataene.

Vi bruker dataene dine for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten, samtykker du til innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernregelen, har vilkårene som brukes i denne personvernpolitikken de samme betydningene som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig fra https://www.idbrikkehund.no

Definisjoner

Service

Tjenesten er https://www.idbrikkehund.no nettstedet som drives av ATRYOS DMCC

Personlig data

Personopplysninger betyr data om et levende individ som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra disse og annen informasjon enten i vår besittelse eller som sannsynligvis vil komme i vår besittelse).

Bruksdata

Bruksdata er data som samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenestens infrastruktur (for eksempel varigheten av et sidebesøk).

Cookies

Cookies/Informasjonskapsler er små filer som er lagret på enheten din (datamaskin eller mobil enhet).

Datakontroller

Datakontroller betyr den fysiske eller juridiske personen som (enten alene eller i fellesskap eller i felleskap med andre personer) bestemmer formålet med og måten personlig informasjon skal behandles eller skal rettes på. I forbindelse med denne personvernpolitikken er vi en datakontroller av dine personopplysninger.

Dataprosessorer (eller tjenesteleverandører)

Databehandler (eller tjenesteleverandør) betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av Datakontrolleren.

Vi kan bruke tjenestene til forskjellige tjenesteleverandører for å behandle dataene dine mer effektivt.

Databehandler (eller bruker)-Dataobjekt er enhver levende person som bruker tjenesten vår og er gjenstand for personopplysninger.

Informasjon innsamling og bruk

Vi samler inn flere forskjellige typer informasjon for forskjellige formål for å tilby og forbedre tjenesten vår til deg.

Typer innsamlede data

Personlig data

Mens vi bruker tjenesten vår, kan det hende vi ber deg om å gi oss personlig personvern

identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg

("Personopplysninger"). Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke

begrenset til:

  •        Epostadresse
  •        Fornavn og etternavn
  •        Telefonnummer
  •        Addresse, Stat, Provins, postkode, by
  •        Cookies og Brukerdata

Disse innhentede personopplysningene vil vi bruke til å kontakte deg via nyhetsbrev, markedsførings- eller markedsføringsmateriell og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge bort å motta en eller flere av disse kommunikasjonene fra oss ved å følge avmeldingslenken eller instruksjonene gitt i all e-post vi sender.

Bruksdata

Vi kan også innhente informasjon om hvordan tjenesten får tilgang til og brukes ("Brukerdata"). Disse brukerdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internett-protokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten du besøker, klokkeslettet og datoen for besøket, tidsbruken på disse sidene, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Tracking Cookies Data

Vi bruker cookies (informasonskapsler) og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår og få informasjon om hvordan det brukes.

Cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, telefon eller nettbrett når du besøker et nettsted. Cookies’ene hjelper nettstedet til å huske dine innstillinger (for eks. brukernavn, språk, tekststørrelse og andre forhåndsvalg) for en viss periode. Tanken er at du ikke skal trenge å endre innstillingene dine hver gang du besøker nettstedet eller veksler mellom ulike nettsteder.

Du kan instruere nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en cookie blir sendt. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende at du ikke kan bruke noen deler av tjenesten vår. Eksempler på Cookies vi bruker:

  •        Session Cookies. Vi bruker Session Cookies for å få en oversikt over vår tjeneste.

  •        Preferanse Cookies. Vi bruker Preferanse Cookies for å huske dine preferanser og forskjellige innstillinger.

  •        Sikkerhetskapsler. Vi bruker Sikkerhetskapsler for sikkerhetsformål.

Bruk av data

ATRYOS DMCC bruker den innhentede data informasjon for følgende formål:

  •          For å tilby og vedlikeholde tjenesten vår
  •          For å varsle deg om endringer i tjenesten vår
  •          For å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i tjenesten vår når du velger å gjøre det
  •          For å tilby kundesupport
  •          For å samle analyser eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten vår
  •          For å overvåke bruken av tjenesten vår
  •          For å oppdage, forhindre og løse tekniske problemer
  •          For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og begivenheter som vi tilbyr som ligner de du allerede har kjøpt eller spurt etter, med mindre du har valgt å ikke motta slik informasjon. Juridisk grunnlag for behandling av personopplysninger i henhold til den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR)

Hvis du er fra European Economic Area (EEA), avhenger ATRYOS DMCC juridiske grunnlag for å innhente og bruke den personlige informasjonen som er beskrevet i denne personvernpolitikken, av personopplysningene vi samler inn og den spesifikke konteksten vi samler inn i dem.

ATRYOS DMCC kan behandle dine personopplysninger fordi:

         Vi må utføre en kontrakt med deg

         Du har gitt oss tillatelse til det

         Behandlingen er i våre berettigede interesser, og den overstyres ikke av dine rettigheter

         For betalingsbehandlingsformål

         For å overholde loven

Oppbevaring av data

ATRYOS DMCC vil beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for de formålene som er angitt i denne personvernpolitikken. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å oppfylle våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å beholde dine data for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

ATRYOS DMCC vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata lagres vanligvis i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller for å forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å oppbevare disse dataene i lengre perioder.

Overføring av data

Din informasjon, inkludert personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor staten, provinsen, landet eller annen myndighet, der lovene om databeskyttelse kan avvike fra lovgivningen din.

Hvis du befinner deg utenfor Gibraltar og velger å gi informasjon til oss, må du være oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personopplysninger, til Gibraltar og behandler dem der.

Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer ditt samtykke til overføringen.

ATRYOS DMCC vil ta alle trinnene som er nødvendige for å sikre at dataene dine blir behandlet sikkert og i samsvar med personvernreglene, og ingen overføring av dine personopplysninger vil skje til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass inkludert sikkerheten til din data og annen personlig informasjon.

Utlevering av data

Lovlige krav

ATRYOS DMCC kan røpe personopplysningene dine i god tro om at slik handling er nødvendig for å:

• For å overholde en juridisk forpliktelse

• For å beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til ATRYOS DMCC

• For å forhindre eller undersøke mulig ugjerning i forbindelse med tjenesten

• For å beskytte den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller publikum

• For å beskytte mot juridisk ansvar

Datasikkerhet

Sikkerheten til dine data er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personopplysninger, kan vi ikke garantere dets absolutte sikkerhet.

Dine Personvern Rettigheter under Den Generelle Personvernforordningen (GDPR)

Hvis du er bosatt i Det europeiske økonomiske området (EØS), har du visse rettigheter til databeskyttelse. ATRYOS DMCC fokuserer på å ta rimelige skritt for å tillate deg å korrigere, endre, slette eller begrense bruken av dine personopplysninger.

Hvis du ønsker å bli informert om hvilke personopplysninger vi har om deg, og hvis du vil at de skal fjernes fra systemene våre, kan du kontakte oss.

Under visse omstendigheter har du følgende rettigheter til databeskyttelse:

Retten til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjonen vi har om deg. Når det er mulig, kan du få tilgang til, oppdatere eller be om å slette personopplysningene dine direkte i kontoinnstillingsdelen. Hvis du ikke klarer å utføre disse handlingene selv, kan du kontakte oss for å hjelpe deg.

Retten til å rette opp i feil. Du har rett til å rette på informasjonen din hvis denne informasjonen er unøyaktig eller ufullstendig.

Retten til å innvende. Du har rett til å innvende mot vår behandling av dine personopplysninger.

Rett til begrensning. Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av din personlige informasjon.

Retten til dataportabilitet. Du har rett til å få tilsendt en kopi av informasjonen vi har om deg i et strukturert, maskinlesbart og ofte brukt format.

Retten til å trekke tilbake samtykke. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke når som helst der ATRYOS DMCC stolte på ditt samtykke til å behandle din personlige informasjon.

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler.

Du har rett til å klage til myndighetene om innhentingen og bruk av dine personopplysninger. For mer informasjon, vennligst kontakte Datatilsynet i Det europeiske økonomiske området (EØS).

Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsbedrifter og enkeltpersoner for å legge til rette for tjenesten vår ("Tjenesteleverandører"), levere Tjenesten på våre vegne, utføre Tjenesterelaterte tjenester eller hjelpe oss med å analysere hvordan Tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har tilgang til dine personopplysninger bare for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til å ikke røpe eller bruke dem til noe annet formål.

Analytics

Det kan hende vi bruker tredjeparts tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår.

Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer trafikk på nettstedet. Google bruker dataene som er samlet inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene for å kontekstualisere og personalisere annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.

Du kan velge bort å ha gjort aktiviteten din på tjenesten tilgjengelig for Google Analytics ved å installere Google Analytics i nettleseren.

Dette forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) i å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

Hvis du vil ha mer informasjon om Googles personvernpraksis, kan du gå til Googles personvernvilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=no

Adferd Remarkedsføring

ATRYOS DMCC bruker tjenester for remarkedsføring for å annonsere på tredjeparts nettsteder til deg etter at du besøkte tjenesten vår. Vi og våre tredjepartsleverandører bruker informasjonskapsler for å informere, optimalisere og vise annonser basert på tidligere besøk hos vår tjeneste.

Google Ads (AdWords)

Google Ads (AdWords) - marketingstjeneste leveres av Google Inc.

Du kan velge bort Google Analytics for visningsannonsering og tilpasse Google Displaynettverk-annonser ved å gå til Google Ads Settings-siden: https://www.google.com/settings/ads

Google anbefaler også å installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - for nettleseren din. Google Analytics Opt-out Browser Add-on gir besøkende muligheten til å forhindre at dataene deres blir samlet inn og brukt av Google Analytics.

Hvis du vil ha mer informasjon om Googles personvernpraksis, kan du gå til Googles personvernvilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=no

Bing Ads Remarketing

Bing Ads-remarketingtjeneste leveres av Microsoft Inc.

Du kan velge bort interessebaserte annonser fra Bing Ads ved å følge instruksjonene deres: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Du kan lære mer om Microsofts personvern og policyer ved å gå til siden for personvernregler: https://privacy.microsoft.com/en-us/PrivacyStatement

Facebook

Facebook-remarketingtjeneste leveres av Facebook Inc.

Du kan lære mer om interessebasert annonsering fra Facebook ved å gå til denne siden: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Følg disse instruksjonene fra Facebook for å velge bort Facebooks interessebaserte annonser: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook følger de selvregulerende prinsippene for online atferdsannonsering etablert av Digital Advertising Alliance. Du kan også velge bort Facebook og andre deltakende selskaper gjennom Digital Advertising Alliance i USA https://www.aboutads.info/choices/, Digital Advertising Alliance of Canada i Canada https://youradchoices.ca/ eller European Interactive Digital Advertising Alliance in Europe https://www.youronlinechoices.eu/, eller velg bort ved å bruke innstillingene for mobilenheter.

For mer informasjon om personvern fra Facebook, vennligst besøk Facebooks datapolitikk: https://www.facebook.com/privacy/explanatio

Betalinger

Vi kan tilby betalte produkter og / eller tjenester innen tjenesten. I så fall bruker vi tredjeparts tjenester for betalingsbehandling (f.eks. betalingsprosessorer).

Vi lagrer eller samler ikke betalingskortdetaljene dine. Denne informasjonen blir gitt direkte til våre tredjeparts betalingsbehandlere hvis bruk av din personlige informasjon styres av deres personvernregler. Disse betalingsprosessorene overholder standardene satt av PCI-DSS som administreres av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav er med på å sikre sikker håndtering av betalingsinformasjon.

Betalingsprosessorene vi jobber med er:

Stripe

Personvernreglene deres kan sees på https://stripe.com/us/privacy

Koblinger til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en kobling fra tredjepart, blir du sendt til tredjeparts nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å gå gjennom personvernreglene for alle nettsteder du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innhold, personvernpolitikk eller praksis på tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barnas personvern

Tjenesten vår adresserer ikke personer under 18 år ("Barn").

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra noen under 18 år. Hvis du er foreldre eller foresatte og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra barn uten bekreftelse av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre

Endringer i personvernreglene

Vi kan oppdatere personvernreglene våre fra tid til annen. Vi vil varsle deg om endringer ved å legge ut den nye personvernregelen på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller fremtredende varsel om tjenesten vår, før endringen trer i kraft og oppdaterer den "effektive datoen" øverst i denne personvernpolitikken.

Du blir bedt om å gjennomgå denne personvernpolitikken med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernregelen, kan du kontakte oss:

På e-post: contact@idbrikkehund.no